Трамп ја посети граничната патрола во Тексас

Американскиот претседател Трамп со пофални зборови за граничните патролни единици во Тексас, и критики за демократите во конгресот...

Гледачи: 38

Дата: 11-Јан-2019

Време траење: 00:01:55

Категории: СВЕТ

Американскиот претседател Трамп со пофални зборови за граничните патролни единици во Тексас, и критики за демократите во конгресот... Неговата посета на јужната граница беше проследена со протести и контрапротести..... Федералните работници демонстрираа во Вашингтон.