Споменик за загинатите полициски службеници

Во Радовиш подигнато спомен обележје во чест на загинатите полициски службеници.

Гледачи: 61

Дата: 11-Јан-2019

Време траење: 00:00:39

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во Радовиш подигнато спомен обележје во чест на загинатите полициски службеници. Да го чуваме и да го пренесуваме нивното наследство, порача министерот за внатрешни Спасовски. Тие оставија вечна трага, рече министерот .