Јункер: Процесот успешно да биде заклучен

Слични тонови пристигнуваат и од седиштето на Европската Унија.

Гледачи: 53

Дата: 11-Јан-2019

Време траење: 00:00:29

Категории: МАКЕДОНИЈА

Слични тонови пристигнуваат и од седиштето на Европската Унија. Претседателот на унијата Јункер е импресиониран од договорот во Преспа .