Продолжуваат протестите против уставните измени

Трет ден и од протестите против уставните измени, се бара нивно запирање и предвремени избори.

Гледачи: 46

Дата: 11-Јан-2019

Време траење: 00:00:59

Категории: МАКЕДОНИЈА

Трет ден и од протестите против уставните измени, се бара нивно запирање и предвремени избори. Вчера и завчера демонстрираа невладини и граѓански организации партии меѓу кои и ВМРО ДПМНЕ која се придружи на протестите.