Вести од светот

Трамп на границата со Мексико, во Вашингтон протест на американските владини службеници....

Гледачи: 24

Дата: 11-Јан-2019

Време траење: 00:02:23

Категории: СВЕТ

Трамп на границата со Мексико, во Вашингтон протест на американските владини службеници.... Српскиот претседател Вучиќ на состанок со српската напредна партија.... Рекордно количество снег во Европа... Ваиткан формираше спортски тим..