Прераспределени посетителите на Груевски

Доделен сертификат на првиот овластен економски оператор.

Гледачи: 17

Дата: 10-Јан-2019

Време траење: 00:02:17

Категории: ЕКОНОМИЈА

Доделен сертификат на првиот овластен економски оператор. Потврда дека ги обезбедува економските и безбедносните стандарди за вршење надворешна трговија. Од македонската царина најавуваат дополнителни вработувања поради зголемен обем на работа. Двајцата вработени што неодамна го посетија експремиерот Груевски во Будимпешта се прераспределени.