„Нема подршка за уставните измени“

Од ВМРО-ДПМНЕ не учествуваат во расправата.

Гледачи: 15

Дата: 10-Јан-2019

Време траење: 00:00:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

Од ВМРО-ДПМНЕ не учествуваат во расправата. Седницата првично закажана за 13, па потоа презакажана за 15 часот.