Витраж - Сезона 11 - Емисија 15

Емисијата Витраж претставува потсетување на содржините кои ја одбележаа минатата година.

Гледачи: 41

Дата: 10-Јан-2019

Време траење: 00:38:14

Категории: ВИТРАЖ

Емисијата Витраж претставува потсетување на содржините кои ја одбележаа минатата година. Бележиме настани од областа на книжевноста, музичко-сценската, ликовната и од филмската уметност.