Живот во темнина, живот во светлина

Оваа емисија им е посветена на луѓето со оштетен вид.

Гледачи: 25

Дата: 10-Јан-2019

Време траење: 00:27:02

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Оваа емисија им е посветена на луѓето со оштетен вид. Три дами - Барбара, Благица и Душанка зборуваат како се снаоѓаат во секојдневјето, како тие го гледаат животот на слепите лица во нашата држава...