Трамп бара ѕид кон Мексико

Трамп бара од конгресот 5,7 милијарди долари за изградба на ѕидот кон Мексико.

Гледачи: 17

Дата: 9-Јан-2019

Време траење: 00:01:48

Категории: СВЕТ

Трамп бара од конгресот 5,7 милијарди долари за изградба на ѕидот кон Мексико. Се уште е запрена работата на владата. Американскиот претседател понуди кревање на ветото со изградба на ѕидот на кој се противат и некои од републиканците.