Утре протест за зачувување на уставното име

Од Македонија блокира утре напладне најавуваат протест пред собранието, за како што велат зачувување на уставното име..

Гледачи: 44

Дата: 8-Јан-2019

Време траење: 00:00:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Од Македонија блокира утре напладне најавуваат протест пред собранието, за како што велат зачувување на уставното име.. Соочени сме со историски момент кога е важно да останеме свои на своето, изјави Бачев..