Болтон: САД во Сирија додека не биде поразена ИД

Сириското кризно жариште не престанува да изненадува..

Гледачи: 14

Дата: 7-Јан-2019

Време траење: 00:02:05

Категории: СВЕТ

Сириското кризно жариште не престанува да изненадува.. Големите сили, пред се Вашингтон, тврдеа едно, испадна сосема друго.. Сега повлекувањето на американските трупи е условено со состојбата со курдите на североистокот од земјата..