Христијаните го прославија Божик

Повторно сме со прославата за Божик.. Во светот се празнуваше во Русија во 30 илјади цркви..

Гледачи: 13

Дата: 7-Јан-2019

Време траење: 00:01:28

Категории: СВЕТ

Повторно сме со прославата за Божик.. Во светот се празнуваше во Русија во 30 илјади цркви.. Рускиот претседтел Путин беше во црквата Свето Преображение Господово во Санкт Петербург..