Реакции во врска со македонскиот превод на библијата

Реакции во врска со македонскиот превод на библијата

Гледачи: 3

Дата: 7-Јан-2019

Време траење: 00:39:26

Категории: АКТИВНОСТИТЕ И ВЛИЈАНИЈАТА НА ВЛАДИТЕ

Реакции во врска со македонскиот превод на библијата