Продолжува кризата со мигрантите и бегалците

Бегалците и мигрантите остануваат еден од главните глобални проблеми..

Гледачи: 14

Дата: 3-Јан-2019

Време траење: 00:02:16

Категории: СВЕТ

Бегалците и мигрантите остануваат еден од главните глобални проблеми... Европската Унија презема различни методи за справување со илегалните влегувања на континентот... Во Шпанија, лани пристигнале најмногу мигранти... Бегалска криза и во САД... Вашингтон и натаму инсистира на граничен ѕид со Мексико, поради карваните бегалци од Централна Америка...