2.ДЕЛ

2.ДЕЛ

Гледачи: 13

Дата: 21-Дек-2018

Време траење: 00:48:11

Категории: КОЛОНИЗАЦИЈА И АСИМИЛАЦИЈА

Колонизација и асимилација на вардарскиот дел на Македонија 1941 – 1953