1. ДЕЛ

1. ДЕЛ

Гледачи: 27

Дата: 21-Дек-2018

Време траење: 00:43:58

Категории: КОЛОНИЗАЦИЈА И АСИМИЛАЦИЈА

Колонизација и асимилација на вардарскиот дел на Македонија 1913 – 1941