На гости кај СУГС ГИМНАЗИЈА „Р.Ј.КОРЧАГИН“

Училиштето не е зграда што ко чувар тивко стои, училиштето е куп желби што младоста ги крои, тајни желби слатко скриени и рој идеи откриени Секој во таа зграда ја добива својата награда.

Гледачи: 11

Дата: 18-Дек-2018

Време траење: 00:30:01

Категории: ИНФОТИН

Училиштето не е зграда што ко чувар тивко стои,
училиштето е куп желби што младоста ги крои,
тајни желби слатко скриени и рој идеи откриени
Секој во таа зграда ја добива својата награда.

На голем или мал одмор со насмевка и мил збор
ИНФОтин на гости кај училишта средни ќе се дружи со ученици вредни.