Посегање по безгранични можности

- Кариерата на д-р Никола Бошковски е доказ дека и најголемите соништа се остваруваат со труд и напор, со страст кон професијата и со добронамерност кон луѓето.

Гледачи: 107

Дата: 18-Дек-2018

Време траење: 00:29:54

Категории: ДОКУМЕНТАРНА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

- Кариерата на д-р Никола Бошковски е доказ дека и најголемите соништа се остваруваат со труд и напор, со страст кон професијата и со добронамерност кон луѓето.