Витраж - Сезона 11 - Емисија 06

Ова издание на емисијата „Витраж“ го посветуваме на еден уметник чија автентичност и храброст во делата, ги предизвикува јавноста и медиумите.

Гледачи: 78

Дата: 20-Окт-2018

Време траење: 00:24:34

Категории: ВИТРАЖ

Ова издание на емисијата „Витраж“ го посветуваме на еден уметник чија автентичност и храброст во делата, ги предизвикува јавноста и медиумите. Проф д-р Гордана Вренцоска е интердисциплинарен уметник, дизајнер и Декан на Факултетот за Арт и дизајн при Европскиот Универзитет.