За справување со корупцијата е потребен и граѓански и институционален ангажман

За справување со проблемот со корупцијата е потребен и граѓански и институционален ангажман

Гледачи: 8

Дата: 6-Дек-2018

Време траење: 00:02:02

Категории: МАКЕДОНИЈА

Наташа Гркова- Петрушевска
За справување со проблемот со корупцијата е потребен и граѓански и институционален ангажман. Експерти од областа апелираат законите да се спроведуваат. Дел од луѓето, сѐ уште имаат потешкотии да ги препознаат различните форми на корупција...