Продолжи судењето за собраниските настани од 27-ми април, сведочеше Александар Василевски-Нинџа

На осмиот кат во белиот дворец на тогаш владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ, истакнати функционери ги диригирале случувањата во Собранието.

Гледачи: 6

Дата: 6-Дек-2018

Време траење: 00:02:15

Категории: МАКЕДОНИЈА

Анита Димитријевска
На осмиот кат во белиот дворец на тогаш владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ, истакнати функционери ги диригирале случувањата во Собранието. Ова го тврди обвинетиот Александар Василевски- познат како Нинџа кој е еден од 33-цата обвинети за настаните од 27 април...