Јавна дебата за даночната реформа

Рамниот данок им оди во прилог на богатите- тврди министерот за финансии.

Гледачи: 10

Дата: 6-Дек-2018

Време траење: 00:02:36

Категории: ЕКОНОМИЈА

Дијана Ценевска
Рамниот данок им оди во прилог на богатите- тврди министерот за финансии. Неговите претходници со предлози, бизнисот бара одложување на реформата. Во Собранието јавна дебата...