Втора јавна расправа за нацрт- амандманите на Уставот

„Имаме фер и праведно решение кое треба да се имплементира преку промена во нашиот Устав“- премиерот Заев на втората јавна расправа за нацрт- амандманите. На дебатата, прашања за гаранциите, интеграциите, употребата, јазикот...

Гледачи: 7

Дата: 6-Дек-2018

Време траење: 00:02:37

Категории: МАКЕДОНИЈА

Викторија Милевска
Кој ќе гарантира дека со промената на името, Владата ќе обезбеди подобар живот за граѓаните и дека откако ќе станеме Северна Македонија, никој нема да го попречи патот кон Европската унија и НАТО, го прашаа граѓаните премиерот Заев.