Анѓушев: Растот на БДП дава надеж дека ќе се достигнат бројките од нашите проекции

Растот на БДП ни дава надеж дека ќе се достигнат бројките од нашите проекции, изјави вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев.

Гледачи: 4

Дата: 6-Дек-2018

Време траење: 00:00:44

Категории: ЕКОНОМИЈА

Растот на БДП ни дава надеж дека ќе се достигнат бројките од нашите проекции, изјави вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев. Посочи дека веќе се одблокирани големите градежни проекти кои ќе донесат и повисоки стапки на раст.