Хроника Манаки 2018

Настани поврзани со случувањата на 39-тото издание на настариот фестивал за кинематографери „Браќа Манаки“-Битола.

Гледачи: 22

Дата: 30-Ноем-2018

Време траење: 01:07:06

Категории: ДОКУМЕНТАРНА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

Настани поврзани со случувањата на 39-тото издание на настариот фестивал за кинематографери „Браќа Манаки“-Битола. Гости, учесници, лауреати. Секој со свој впечаток за учеството на фестивалот. Клаудија Кардинале, Роџер Дикинс, Милица Стојанова- лауреати на престижните награди Камера 300 и Големата ѕвезда на македонскиот игран филм. Се’ на едно место. Хроника на фестивалот „Браќа Манаки“ -2018 година. Автор Соња Јаќовска - Самарџиева, режисер- Томислав Алексов, монтажер –Владимир Ангелов.