Во центарот Гаспар

Откриваме уште едно неодамна отворено место за подобрување на психофизичкото здравје на децата со посебни образовни потреби и возрасните со различни дијагнози.

Гледачи: 197

Дата: 29-Ноем-2018

Време траење: 00:26:43

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Откриваме уште едно неодамна отворено место за подобрување на психофизичкото здравје на децата со посебни образовни потреби и возрасните со различни дијагнози. Гаспар центарот, во кој што се работи со класичните дефектолошки методи, но се применува и новата метода со скенирање на мозочните бранови....