Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Дебата за законските измени

Нема укинување на додатокот за трето дете- децидна министерката за труд и социјала Царовска..

Гледачи: 33

Дата: 9-Ноем-2018

Време траење: 00:01:48

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нема укинување на додатокот за трето дете- децидна министерката за труд и социјала Царовска.. Примателите на социјална помош ќе примаат загарантиран минимален приход.. Стручната јавност со поддршка на предлозите на министерството.. Велат- долгорочно се решаваат социјалните проблеми на ранливите категории граѓани..