Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

По нападот на медицинската сестра осуда од фелата

Физичкиот напад на медицинската сестра е атак врз фелата, оценува унијата на медицински сестри..

Гледачи: 25

Дата: 9-Ноем-2018

Време траење: 00:01:47

Категории: МАКЕДОНИЈА

Физичкиот напад на медицинската сестра е атак врз фелата, оценува унијата на медицински сестри.. Ги осуди насилствата во здравството.. Побарана поголема безбедност на работните места.. Со реакција се огласија и од синдикатот на клиничкиот центар..