Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Тимови во акција против палењето оган на отворено

Градот Скопје продолжува со акцијата за спречување на палењето оган на отворено.

Гледачи: 21

Дата: 9-Ноем-2018

Време траење: 00:00:49

Категории: МАКЕДОНИЈА

Градот Скопје продолжува со акцијата за спречување на палењето оган на отворено.. Мешани тимови на терен ќе ги лоцираат загадувачите.. Се најавуваат и законски измени, а ќе се зголемуваат и казните.. Градските власти велат дека се прават напори за елиминирање на сите загадувачи на амбиенталниот воздух.. Граѓаните ќе можат да ги пријавуваат ваквите случаи на 193..