Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

„Партиски вработувања во администрацијата“

ВМРО-ДПМНЕ обвинува за партиски вработувања во администрацијата..

Гледачи: 16

Дата: 9-Ноем-2018

Време траење: 00:00:32

Категории: МАКЕДОНИЈА

ВМРО-ДПМНЕ обвинува за партиски вработувања во администрацијата.. Според опозиционерите, главен услов е кандидатот да биде поврзан со што повисок функционер во СДСМ.. Го посочија примерот со мајката на пратеникот Костадин Костадинов, којашто се вработила во централниот регистар во Струмица..