Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Обука на 550 кандидати за полицајци

Во центарот во Идризово се обучуваат 550 кандидати за полициски службеници, припадници на одделот за обезбедување ВИП личности и за специјалните полициски единици..

Гледачи: 152

Дата: 9-Ноем-2018

Време траење: 00:01:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во центарот во Идризово се обучуваат 550 кандидати за полициски службеници, припадници на одделот за обезбедување ВИП личности и за специјалните полициски единици.. Новите полицајци, според ресорниот министер Спасовски со професионалниот ангажман ќе придонесуваат за поголема безбедност на граѓаните..