Почна самитот „Македонија 2025“

Над 60 говорници од 20 држави денеска и утре во Скопје дискутираат на теми за глобалната економија и регионот на самитот „Македонија 2025“.

Гледачи: 18

Дата: 8-Ноем-2018

Време траење: 00:00:59

Категории: ЕКОНОМИЈА

Над 60 говорници од 20 држави денеска и утре во Скопје дискутираат на теми за глобалната економија и регионот на самитот „Македонија 2025“.. Над 350 реномирани гости од целиот регион имаат можност да слушнат за најдобрите светски практики во дигиталната трансформација во бизнисот, за производството на канабис за медицински цели, примената на најсовремените технологии во здравството, изградбата на технолошко-иновативни центри..