Заев: Веројатно ќе има смена на министрите

Премиерот Заев незадоволен од работата на неколку министри.. Најави дека веројатно ќе има смени во одделни ресори..

Гледачи: 6

Дата: 8-Ноем-2018

Време траење: 00:01:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

Премиерот Заев незадоволен од работата на неколку министри.. Најави дека веројатно ќе има смени во одделни ресори.. Сепак, додава дека тоа не значи дека ќе има поголема владина реконструкција..