Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Нападната медицинска сестра на карил

Изутрината на карил физички нападната медицинска сестра од семејство на починат пациент.. Нема телесни повреди, но има психичко растројство..

Гледачи: 9

Дата: 8-Ноем-2018

Време траење: 00:00:48

Категории: МАКЕДОНИЈА

Изутрината на карил физички нападната медицинска сестра од семејство на починат пациент.. Нема телесни повреди, но има психичко растројство.. Министерството за здравство и МВР ќе соработуваат за поголема безбедност на лекарите и медицинските сестри..