Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Електронска контрола на ризични даночни обврзници

Со нов електронски систем управата за јавни приходи ќе ги открива ризичните даночни обврзници кај кои ќе се врши контрола..

Гледачи: 6

Дата: 8-Ноем-2018

Време траење: 00:00:31

Категории: ЕКОНОМИЈА

Со нов електронски систем управата за јавни приходи ќе ги открива ризичните даночни обврзници кај кои ќе се врши контрола.. Софтверот чини 360 илјади евра, донација од австриската агенција и развој.. Директорката Лукаревска тврди- ќе се намали субјективноста во процесот на селекција на плаќачите на данок ..