И ШТО СЕГА? - 07.11.2018

Добредојдовте во уште едно издание на емисијата „ И што сега“.

Гледачи: 58

Дата: 8-Ноем-2018

Време траење: 00:40:54

Категории: И ШТО СЕГА

Почитувани
Добредојдовте во уште едно издание на емисијата „ И што сега“. Овојпат гости сме во генералштабот на Армијата на Република Македонија, поточно кај началникот на Генералштабот, Генерал- мајор Васко Ѓурчиновски со кој што ќе разговараме за состојбите во армијата, евроинтеграциите во НАТО, како и развојот на армијата во општеството.