Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Не стивнуваат реакциите по најавата за прогресивен данок

Не стивнуваат реакциите по најавата на Владата за воведување прогресивен данок.

Гледачи: 7

Дата: 6-Ноем-2018

Време траење: 00:03:42

Категории: ЕКОНОМИЈА

Сузана Фиданска- Стоевска
Не стивнуваат реакциите по најавата на Владата за воведување прогресивен данок. Премиерот Заев смета дека ова ќе придонесе за изградба на фер и праведно општество, и оти нема да и се нанесе штета на економијата. Стопанските комори оценуваат, секое оптоварување на фирмите ја намалува конкурентноста. Според опозицијата, ќе се зголеми сиромаштијата...