Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Анѓушев: Прагот е праведно одреден

Вицепремиерот Анѓушев ја поддржува даночната реформа.

Гледачи: 3

Дата: 6-Ноем-2018

Време траење: 00:00:28

Категории: ЕКОНОМИЈА

Вицепремиерот Анѓушев ја поддржува даночната реформа. Смета дека е добро одмерена и е општествено оправдано поимотните да помогнат во ублажување на сиромаштијата.