И ШТО СЕГА? - 05.11.2018

„И што сега?“ е прашање што се однесува на македонскиот спорт, на неговите сѐ поретки светли моменти, на неговиот вообичаен тек на проблемите и дилемите

Гледачи: 28

Дата: 6-Ноем-2018

Време траење: 00:49:37

Категории: И ШТО СЕГА

„И што сега?“ е прашање што се однесува на македонскиот спорт, на неговите сѐ поретки светли моменти, на неговиот вообичаен тек на проблемите и дилемите. Претседателот на Македонскиот олимписки комитет, Васил Тупурковски, гостин во јавниот сервис...