И ШТО СЕГА? - 31.10.2018

Да се биде писмен во 21-от век, не значи само да се чита и пишува

Гледачи: 4

Дата: 2-Ноем-2018

Време траење: 00:59:32

Категории: И ШТО СЕГА

Да се биде писмен во 21-от век, не значи само да се чита и пишува. Овој термин денес е проширен и ги опфаќа дигиталните аспекти. Во фокус на дебатната емисија „И што сега“ - новите технологии во образованието...