И ШТО СЕГА? - 01.11.2018

Од лани во октомври стана градоначалник на Град Скопје.

Гледачи: 17

Дата: 2-Ноем-2018

Време траење: 01:08:52

Категории: И ШТО СЕГА

Од лани во октомври стана градоначалник на Град Скопје. Граѓаните ја дадоа довербата на 44 страници испишаната програма, кои што треба да ги реализира во неговиот четиригодишен мандат. За сработеното и несработеното, за ветеното и неоствареното, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, гостин во емисијата „И што сега?“ на јавниот сервис.