Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Епизода 2 - Отпорот против османлиската власт

Епизода 2

Гледачи: 286

Дата: 13-Септ-2016

Време траење: 00:37:36

Категории: МАКЕДОНИЈА ВО ВРЕМЕ НА ОСМАНЛИСКОТО ВЛАДЕЕЊЕ

Епизода 2 - Отпорот против османлиската власт