Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Нема униформи за полициските службеници

Независниот синдикат на полицијата денеска со изјава дека полициските службеници немаат добиено униформи.

Гледачи: 25

Дата: 12-Окт-2018

Време траење: 00:00:37

Категории: МАКЕДОНИЈА

Независниот синдикат на полицијата денеска со изјава дека полициските службеници немаат добиено униформи.

 
Предлози