Производството на мед стагнира, цената повисока

Стагнират производството и репродукцијата во пчеларството..

Гледачи: 26

Дата: 12-Окт-2018

Време траење: 00:01:47

Категории: МАКЕДОНИЈА

Стагнират производството и репродукцијата во пчеларството.. Годинава за три пати помалку мед - понудените количини со повисока цена.. Најголема причина - климатските промени..