Ве молме активирајте JavaScript за да видеото се прикаже.

Доделена државната награда „11 октомври“

Во собранието доделена државната награда 11 октомври за највисоко признание за животно дело во областа на науката, уметноста, стопанството и другите дејности од јавен интерес на Република Македонија.

Гледачи: 34

Дата: 11-Окт-2018

Време траење: 00:02:34

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во собранието доделена државната награда 11 октомври за највисоко признание за животно дело во областа на науката, уметноста, стопанството и другите дејности од јавен интерес на Република Македонија.

 
Предлози