Јакимовски: Ги отфрлам конструкциите на СЈО

Лидерот на ГРОМ Стевчо Јакимовски ги отфрла обвинувањата од Специјалното јавно обвинителство.

Гледачи: 27

Дата: 11-Окт-2018

Време траење: 00:00:26

Категории: МАКЕДОНИЈА

Лидерот на ГРОМ Стевчо Јакимовски ги отфрла обвинувањата од Специјалното јавно обвинителство. Смета дека новоотворената истрага против него е класичен политички притисок.