„Македонија веќе не е правна држава“

Македонскиот народ на референдумот покажа дека по ниедна цена нема да поддржи антидржавни политики со кои се бришат името Република Македонија, идентитетот, историјата, традицијата и културата – став на ВМРО- ДПМНЕ.

Гледачи: 18

Дата: 11-Окт-2018

Време траење: 00:00:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Македонскиот народ на референдумот покажа дека по ниедна цена нема да поддржи антидржавни политики со кои се бришат името Република Македонија, идентитетот, историјата, традицијата и културата – став на ВМРО- ДПМНЕ. Заев тргна со реализација на планот б, со обид да ја заплаши опозицијата преку нарачан политички прогон и злоупотреба на институциите, изјави Стојановска.