77 години од амтифашистичкото востание

Во овие времиња потребна е нова храброст која ќе го поведе македонскиот народ во нови перспективи.

Гледачи: 14

Дата: 11-Окт-2018

Време траење: 00:01:51

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во овие времиња потребна е нова храброст која ќе го поведе македонскиот народ во нови перспективи. Од владата со порака, секоја ера носи нов предизвик и свој одговор, нашиот е членство во НАТО и ЕУ. На свеченоста пред споменикот на борците положени свежи цвеќиња за загинатите во антифашистичкото востание.