Членовите се откажаа од надоместоците

Членовите на ДИК целосно се откажаа од надоместоците за себе, а ги намалија за членовите на општинските комисии и избирачките одбори..

Гледачи: 12

Дата: 11-Окт-2018

Време траење: 00:00:48

Категории: МАКЕДОНИЈА

Членовите на ДИК целосно се откажаа од надоместоците за себе, а ги намалија за членовите на општинските комисии и избирачките одбори.. Се планира целосно укинување на парите за претставниците на администрацијата.